Descargar EBOOK Nocturn de primavera autor JOSEP PLA gratis online


Descargar EBOOK Nocturn de primavera autor JOSEP PLA gratis online Título Del Libro: Nocturn de primavera
ISBN 13: 9788497100847
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: JOSEP PLA
El editor: DESTINO
El tamaño del archivo: 441 Kb

Read full description of the books:Josep Pla satiritza l’ambient mesquí d’una ciutat en una magistral novel·la.
El principal banquer d’una capital de comarca aplega les persones més insignes d’aquesta ciutat per celebrar el casament de la seva filla. A la sala de la seva casa, la festa esdevé l’escenari en què es manifesten les tensions que dominen aquesta petita societat. El gerent del banc defensa que el penó de la processó del Corpus el dugui el pròsper electricista a qui ha concedit un crèdit per a la seva botiga-taller, símbol del progrés, mentre que l’estament oficial propugna el continuisme i dóna suport al registrador de la propietat. Reclòs a la seva habitació, l’excèntric germà del banquer té la sobtada obsessió que es tornarà pobre i critica la gestió del negoci familiar, fet que aprofiten alguns comerciants per conspirar amb l’ànim d’orientar el banc d’acord amb els seus interessos. Alhora, corre el rumor que la bella dona de l’apoderat de la banca és l’amant del cap del seu marit...
Al llarg de les poques hores en què transcorre aquest encontre social, se succeeixen els retrats d’una sèrie de personatges que conformen un món amb les seves petites misèries i cobdícies, presentat amb una ironia que assoleix el sarcasme. Per mitjà d’una àgil narració dirigida a mostrar el xoc de les actituds mesquines d’un ambient viciat, Josep Pla construeix una magistral novel·la satírica.


El autor es JOSEP PLA escribió un interesante libro titulado Nocturn de primavera. El libro de la publicó la editorial DESTINO, y en este momento por el libro de Nocturn de primavera PDF ISBN (9788497100847) es necesario pagar 19.45 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Nocturn de primavera EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSEP PLA, que te pueden gustar, igual que el libro de Nocturn de primavera EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Nocturn de primavera EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Nocturn de primavera PDF
Descargar en EPUB Nocturn de primavera EPUB
Descargar en DOC Nocturn de primavera DOC
Descargar en TXT Nocturn de primavera TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Nocturn de primavera


Javier

A pesar de las críticas, me ha gustado el libro!

Juan

Este libro no Te deja ni siquiera en sueños. Todos los que han leído el original necesariamente apreciarán!

Paula

Cuántas veces leía... - no se aburran! )))

Hugo

Fácil de leer para un día nublado

Marta

Pesado libro, claramente no es para todos.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Nocturn de primavera autor JOSEP PLA gratis online

PDF: nocturn-de-primavera.pdf Nocturn de primavera PDF
EPUB: nocturn-de-primavera.epub Nocturn de primavera EPUB
DOC: nocturn-de-primavera.doc Nocturn de primavera DOC
TXT: nocturn-de-primavera.txt Nocturn de primavera TXT