Descargar EBOOK Les fulles caigudes autor WILKIE COLLINS gratis online


Descargar EBOOK Les fulles caigudes autor WILKIE COLLINS gratis online Título Del Libro: Les fulles caigudes
ISBN 13: 9788466406635
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: WILKIE COLLINS
El editor: COLUMNA EDICIONS S.A.
El tamaño del archivo: 6.88 Mb

Read full description of the books:Podrà un jove idealista ser fidel als seus principis i imposar-se en el complicat món de finals del segle XIX?
Criat i educat en una aïllada comunitat socialista cristiana d'Illinois, el jove Amelius Goldenheart és enviat a Anglaterra perquè conegui món i deixi enrere una confusa història d'amor. Amb una carta de presentació per poder conèixer en John Farnaby, un negociant de la City de Londres, farà cap a la seva residència: allà s'enamorarà perdudament d'una neboda adoptada, la Regina; es convertirà en el confident de la senyora Farnaby, obsedida per una filla que li van robar setze anys enrere poc després de néixer;: i serà vist amb recel pel senyor Farnaby a causa de les idees revolucionàries del jove americà.Progressivament atrapat a la teranyina d'infelicitat i hipocresies dels Farnaby, l'Amelius es demana si s'ha d'embolicar, un cop més, amb una de les"fulles caigudes", aquelles persones que ho donen tot per trobar la felicitat però que la vida els reserva només desgràcia i decepció. Tot sol a Londres, anhelant aprofundir en la relació ambla fascinant Regina, només tindrà un bon amic i el seu instint per aconseguir el seu objectiu i superar els prejudicis que dominen les relacions socials a Anglaterra. Podrà el jove idealista ser fidel als seus principis i imposar-se en el complicat món de finals del...


El autor es WILKIE COLLINS escribió un interesante libro titulado Les fulles caigudes. El libro de la publicó la editorial COLUMNA EDICIONS S.A., y en este momento por el libro de Les fulles caigudes PDF ISBN (9788466406635) es necesario pagar 23.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Les fulles caigudes EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor WILKIE COLLINS, que te pueden gustar, igual que el libro de Les fulles caigudes EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Les fulles caigudes EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Les fulles caigudes PDF
Descargar en EPUB Les fulles caigudes EPUB
Descargar en DOC Les fulles caigudes DOC
Descargar en TXT Les fulles caigudes TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Les fulles caigudes


Miguel

Es ambiguo, pero nos hace reflexionar!

Diego

Cuántas veces leía... - no se aburran! )))

Elena

Un libro ordinario.

Alvaro

A pesar de las críticas, me ha gustado el libro!

Elena

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Les fulles caigudes autor WILKIE COLLINS gratis online

PDF: les-fulles-caigudes.pdf Les fulles caigudes PDF
EPUB: les-fulles-caigudes.epub Les fulles caigudes EPUB
DOC: les-fulles-caigudes.doc Les fulles caigudes DOC
TXT: les-fulles-caigudes.txt Les fulles caigudes TXT