Descargar EBOOK Vaclav i lena autor HALEY TANNER gratis online


Descargar EBOOK Vaclav i lena autor HALEY TANNER gratis online Título Del Libro: Vaclav i lena
ISBN 13: 9788429768220
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: HALEY TANNER
El editor: EDICIONS 62
El tamaño del archivo: 26.67 Mb

Read full description of the books:En el petit univers dels emigrats del barri de Brooklyn, Vaclav i Lena formen un estrany duo. Ell, amb deu anys, és un mag amateur, i ella, amb nou, la seva millor amiga i una magnífica ajudant. Gràcies als esforços de la seva mare, Vaclav ha aconseguit dominar l’anglès. Lena, en canvi, és maldestra amb la llengua i només se sent segura en la intimitat dels seus jocs de màgia. Tots dos semblen destinats l’un a l’altra. Com en un truc cruel, però, un bon dia Lena no acut a l’escola., desapareix sense deixar cap rastre. No serà fins anys després, quan ja són adolescents, que es retrobaran. Ara, Lena és com un planeta i Vaclav com una petita partícula de pols. De nou, però, la seva amistat incondicional es veu amenaçada per les turbulències del passat. En el seu debut literari, Haley Tanner ha sabut construir un món en què l’amor pot sorgir sota les condicions més difícils i en què feliçment mai es pot avançar cap conclusió. Una reflexió sobre la veritat i la mentida o, millor dit, sobre aquelles petites veritats que ens construïm per continuar vivint.


El autor es HALEY TANNER escribió un interesante libro titulado Vaclav i lena. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de Vaclav i lena PDF ISBN (9788429768220) es necesario pagar 19.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Vaclav i lena EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor HALEY TANNER, que te pueden gustar, igual que el libro de Vaclav i lena EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Vaclav i lena EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Vaclav i lena PDF
Descargar en EPUB Vaclav i lena EPUB
Descargar en DOC Vaclav i lena DOC
Descargar en TXT Vaclav i lena TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Vaclav i lena


Lucas

Más libro favorito de todos los libros

Izan

El libro merece el título de best-seller!

Elena

Mariposas en mi estómago muerto....

Aitor

es simplemente increíble libro!

Martina

Polémico libro con un interesante nombre y en una interesante idea. No es un libro para cada uno!Pero no me arrepiento de lectura!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Vaclav i lena autor HALEY TANNER gratis online

PDF: vaclav-i-lena.pdf Vaclav i lena PDF
EPUB: vaclav-i-lena.epub Vaclav i lena EPUB
DOC: vaclav-i-lena.doc Vaclav i lena DOC
TXT: vaclav-i-lena.txt Vaclav i lena TXT